Leer Turkse in het Turkije met Turkse cursussen en taalreizen in Turkije van Talencentrum in Izmir | EN english | FR francais | DE german | ES spanish| NL dutch|IT italano | RU russian | Sitemap

Een taalvakantie in het Turkish Language Center in Izmir.

Een taal leert u het beste in het land waar die taal ook wordt gesproken.

turkishBoek dus een taalvakantie bij ons in het Turkish Language Center om het Turks te leren. U kunt de dagelijkse lessen meteen toepassen in de praktijk en daarnaast beleeft u de Turkse cultuur van heel dichtbij. Turks leren in Turkije betekent niet alleen het stampen van woordenschat en grammatica. Omdat Turken erg geïnteresseerd zijn in gasten vanuit het buitenland zult u - op straat of in het café of een winkel – vanzelfsprekend blootgesteld worden aan uw dagelijkse portie „Turkce praktik“ in het voeren van gesprekken.

U en uw medecursisten zullen heel veel plezier beleven in Izmir

De docenten binnen het Turkish Language Center doen er alles aan om aan de verschillende behoeftes en leerdoelen van de individuele student te voldoen. Grammatica- en woordenschatlessen worden gecombineerd met het leren van de communicatieve vaardigheden zoals het bestellen van drank en eten in een café of restaurant, of het vragen naar een wegbeschrijving. Ook zal de docent u inwijden in de Turkse cultuur en taalvariatie in Turkije.
Ausflug Omdat de studenten van het Turkish Language Center uit alle delen van de wereld komen (Australië, Europa, VS, Korea, Japan, etc.), zullen er ongetwijfeld diverse interculturele uitwisselingen plaatsvinden tussen de cursisten en de docente die tot veel vermaak in de cursus leiden. Uiteraard kunt u uw taalvakantie link met een verkenningsreis door Turkije. In en rondom Izmir valt er heel veel te ontdekken. Ten eerste kunt u naar elke les de veerboot nemen om de verschillende stadsdelen van Izmir te bezoeken. Ten tweede zijn er bussen die u naar de mooie stranden van  bijvoorbeeld Cesme, Foca en Kusadasi kunnen brengen. Ook zijn de Griekse eilanden dichtbij. Piknik Dan zijn er nog leuke tips voor weekeindtrips: Neem bijvoorbeeld de bus naar het hippe Bodrum. De antieke plaatsen zoals Efes (Aydin), Pamukkale (Denizli) Troja (Canakkale) of Pergamon (Ayvalik) zijn natuurlijk ook zeker een bezoek waard. Deze antieke plekken worden terecht de culturele hoogtepunten van West-Turkije genoemd.

Turks leren in de Turkse taal Center is niet alleen leuk, maar kijk je even achter de horizon.